Het Werk(t)

Ondernemen is mensenwerk

In veel ondernemingen lijken beslissingen en werkwijze een rationeel opgelijnd proces te zijn. Diverse ervaringen laten zien dat dit een aanname is dat maar voor een klein deel waar is. Veel ontwikkelingen en dynamieken die niet voorzien waren beinvloeden dagelijks de gang van zaken. Management en leidinggevenden, maar ook medewerkers zien zich elke keer voor uitdaging gesteld om ondanks de vele onvoorziene gebeurtenissen de 'zaak' op gang te houden. En als het even kan met plezier en inspiratie. Dat dit niet altijd even makkelijk is weten we maar al te goed en een bruikbaar kompas op koers te houden is daarom vaak geen overbodige luxe.

Management Dynamics

Management Dynamics is als instrument het soort kompas om organisaties en ondernemers te helpen te ijken of men op de juiste koers zit. Daarnaast werkt het als middel om resultaat verhogend te kunnen werken en om ruis uit organisaties te halen door alle medewerkers als geheel te laten ontwikkelen. Dit doen we door vakmanschap nieuw leven in te blazen om te kijken waar we essenties van organisaties en ondernemers zitten en deze te koppelen aan de drijfveren van de medewerkers. Een organisatie is een samenleving op zich. Maar er is een dynamische wet die voor allen geldt, en dat is, dat waar geen aandacht (voor is), verliest energie zijn kracht.

Liefde voor het vak met Stratos Consultants & Training

Maatwerk is voor ons vanzelfsprekend en daarom is de benadering van Stratos & Alfa Omnia een persoonlijke aanpak met oog en hart voor de opdrachtgever en zijn vraagstukken.

Meer weten neem contact met ons op Stratos / Alfa∫Omnia

Moving words is not enough. Give me something I will feel and understand unconsciously and I will remember it for ever.

Max Schreiber