Het Werk (t)

Reproductie of Creatie

Willen de mens in organisaties leren, dan dient men bewust te zijn dat men deel uitmaakt van een organisme dat organisatie heet. Leiders dienen daarvoor niet alleen open te staan en hen daar in voorgaan maar vanuit dat bewustzijn durven leven. Leading from the future as it emerges zoals Otto Schramer schrijft over zijn Theory U. Ofwel leiding geven vanuit de beweging die zich voordoet. Niet gefixeerd op planning & control maar vanuit de dynamische werkelijkheden. Maar hoe doe je dat?

Wij bieden mensen en organisaties de unieke kans om zowel intern (incompany) als extern (met externe trainers & ontwikkelaars) te werken aan de natuurkunde van leiding geven © en leiding volgen vanuit je eigen natuur.

  • Leiderschap vanuit het midden (gecentreerd leiderschap) - individueel.
  • De natuurkunde van leiderschap, voor management teams en MD professionals. - Management Dynamics vanuit CSF.
  • CSF voor organisaties. - met o.a. Organisatie Opstellingen & Interventies.
  • Team ontwikkeling en ontwikkeling vanuit CSF principes.

Meer weten? Neem met ons contact op.

 

We hebben Hilbrand leren kennen als een gedreven persoon met een professionele uitstraling en bijzondere capaciteiten. Deze professionaliteit wist je over te dragen in de wollige wereld van ons instituut en de complementaire geneeskunde op een manier waarop wij hierin rustig konden doorgroeien in datgene wat wij nodig hadden. Daarvoor onze grote Dank.

Directie Upledger Instituut Nederland B.V.

Wanneer zij in hetzelfde systeem geplaatst worden zullen mensen, hoe verschillend ook, over het algemeen gelijksoortige resultaten produceren.

Peter M. Senge